Saturday, 1 July 2017

KESAN SAMPINGAN DETOX

Ramai yang bertanya adakah DETOX itu benar-benar berlaku?

Tapi suka Cik Bulan bertanya pula sama ada, TOKSIN itu benar-benar wujudkah? Kalau wujud, proses yang menyingkirkan toksin dari dalam badan itulah kita panggil DETOX atau proses menyahtoksin racun / bendasing / toksin keluar dari badan manusia.

Pelbagai jenis program detox yang kita boleh lakukan termasuklah detox parasit, detox usus, dan detox buang angin atau gas keluar dari badan kita. Produk yang diamalkan untuk menyingkirkan toksin dari dalam badan juga ada macam-macam jenis seperti makanan tambahan.

FYI, Shaklee juga telah mengadakan program detox. Shaklee telah memperkenalkan produk makanan tambahan yang membantu menyingkirkan toksin melalui hati, paru-paru, buah pinggang, dan juga darah kita. Jom lihat feedbacks pengguna atau customer yang melakukan detox seperti saranan Shaklee.


Rasa lebih cergas setelah mengikuti program detox Shaklee

Selama ni selalu craving makanan manis, lepas join program detox Shaklee bukan sahaja keinginan makan makanan manis berkurang tetapi metabolisma juga meningkat.

Testimoni detox parasit. Sebelum ni selalu craving manis-manis, cepat marah, selalu marah-marah, sukar kawal mood. Lepas detox emosi semakin terkawal.


Gaya hidup yang tidak sihat menyukarkan beliau untuk menurunkan berat badan. Semasa melakukan detox Shaklee, berat tetiba turun.


Berminat dengan produk dan program detox Shaklee? Feel free to ask me, rahsua dosage akan diberikan KHUSUS UNTUK CUSTOMER CIK BULAN.


semoga bermanfaat.


With Luv,
Cik Bulan
0128137087


7 comments:

 1. Bagus betul bila buat detok. Badan rasa ringan dan bertenaga. Detok ni macam buang racun dalam badan,yang menyebabkan badan lemah dan mudah dapat penyakit

  ReplyDelete
 2. kesan lepas buat detoks memang best..dari badan selalu rasa lemau, lesu..sekarang ni lebih cergas dan kurang rasa letih..

  ReplyDelete
 3. Ni kesan sampingan yang positif ni.

  ReplyDelete
 4. Boleh cik bulan suggest detox yang sesuai untuk bf mom?

  ReplyDelete
 5. Sangat bagus detox ne .. Badan akan terus rasa ringan . Muka pun berseri-seri

  ReplyDelete
 6. Sangat bagus detox ne .. Badan akan terus rasa ringan . Muka pun berseri-seri

  ReplyDelete
 7. Sy pun suka buat detoks juga.byk manfaat buat detoks

  ReplyDelete